O Άνεμος μεγαλώνει! Στείλτε μας μ’ εμπιστοσύνη τα χειρόγραφά σας!

Άνεμος Magazine 14/04/2021 0

Η Άνεμος εκδοτική, περισσότερα από δέκα χρόνια τώρα, αξιολογεί, επιμελείται, ντύνει τα βιβλία της μ’ εξώφυλλα υψηλής αισθητικής, εκτυπώνει στα καλύτερα ελληνικά εκτυπωτήρια με τις καλύτερες προδιαγραφές ποιότητας, Έλληνες και Ελληνίδες συγγραφείς, νέους αλλά και από χρόνια καταξιωμένους, πλουτίζοντας με αξιόλογα και αξιολογημένα βιβλία τις βιβλιοθήκες σας.

Επιπλέον, τα βιβλία μας βρίσκονται στις καλύτερες θέσεις των σημαντικότερων ελληνικών βιβλιοπωλείων και βέβαια, έχουμε άμεση συνεργασία και τροφοδοτούμε ασταμάτητα τα μικρότερα βιβλιοπωλεία, έχοντας άμεσες συνεργασίες με όλους τους χονδρεμπορικούς οργανισμούς εν Ελλάδι.

Καταφέραμε πολύ γρήγορα, ν’ αποδείξουμε πως, όταν παίρνεις την ιστορία του βιβλίου από την αρχή και παρακολουθείς κάθε στάδιο αξιολόγησης και κατόπιν παραγωγής του κάθε τίτλου μας ξεχωριστά, έτσι και μόνον έτσι, μπορείς να διατηρήσεις ψηλά τον πήχυ των προσδοκιών που έχουν οι αναγνώστες σου από σένα.

Βαδίζοντας στη φετινή σεζόν με αδιάλειπτη εκδοτική παρουσία σε κατηγορίες όπως η πεζογραφία, η ποίηση ή το δοκίμιο, θα δείτε πως, η ιστορική διαδρομή που ακολουθούν τα δικά μας βιβλία, ξεπερνάει χρονολογικά την πρώτη ή την δεύτερη κυκλοφορία τους.

Η δύναμή μας στην διαχείριση της επικοινωνίας της ύπαρξης των βιβλίων μας, καθίσταται υποδειγματική και δεν χρειάζεται περαιτέρω διευκρινίσεις, αρκεί να τονίσουμε πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν στεριώσει μέσα τους την πεποίθηση ότι λειτουργούμε στον χώρο των εκδόσεων για πολλά περισσότερα χρόνια από τα πραγματικά. Κι αυτό συμβαίνει απλά επειδή η διάδοση των βιβλίων μας, αποκτά σαρωτικό χαρακτήρα με την εκτίμηση όσων εντύπων, σάιτ ή βιβλίο-ομάδων είναι τέτοια, που δημιουργεί το αίσθημα της συνεχούς παρουσίας μας στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης αλλά και των σημαντικότερων ιστότοπων και ομάδων, που αγαπούν και στηρίζουν με κάθε δύναμη, το καλό ελληνικό βιβλίο σε κάθε κατηγορία του.

Στον Άνεμο ωστόσο, ζούμε χρόνια τώρα με κύριο δόγμα, πως ποτέ η επιτυχία δεν είναι αρκετή, ποτέ η επικοινωνία και η πώληση ενός τίτλου δεν έχει ταβάνι, σε μια πατρίδα, που υποφέρει ακόμα από τις επιπτώσεις μιας πολύχρονης οικονομικής κρίσης.

Έτσι, διαμορφώνοντας το πρόγραμμα των εκδόσεών μας για το διάστημα από την άνοιξη του 2021 ως το ερχόμενο καλοκαίρι, ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ την πόρτα του εκδοτικού μας οίκου σε νέες  αλλά και καταξιωμένες γραφές, που αναγνωρίζουν την πολύχρονη και εντατική δουλειά μας, που χρόνια τώρα, αποφέρει συγκινητικά –πρώτιστα– αποτελέσματα!

Στείλτε μας μ’ εμπιστοσύνη τα χειρόγραφά σας στον Άνεμο. Αξίζει να προηγηθεί και με τρόπο βαθύ, αληθινό κι ανθρώπινο, μια πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία και σε σύντομο και ποιοτικό χρόνο, να βρεθούμε και να σχεδιάσουμε από κοινού, το επόμενο κοινό μας όνειρο, που θα γίνει βιβλίο, με ταχύτητα, αγάπη και τελειομανία Ανέμου.

Αν έχετε μπερδευτεί στον δαιδαλώδη και συχνά… εξωπραγματικό κόσμο των εκδόσεων, τηλεφωνήστε μας καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα εκτός από Σάββατα και Κυριακές στο 210 82 23 574 ή στο 211 0123 834 και ζητήστε να μιλήσετε μαζί μας. Θα ‘ναι χαρά μας να σας λύσουμε κάθε απορία και να γνωριστούμε πρώτ’ απ’ όλα. Δεν βιαζόμαστε αν το καταλάβατε να γίνουμε εκδότες σας, κατ’ αρχήν αξίζει να γίνουμε φίλοι μεταξύ μας, δε χτίζεται αλλιώς μια μελλοντική τόσο άμεση σχέση εκδότη-δημιουργού, χωρίς φιλία, κατανόηση κι εμπιστοσύνη.

Μας ενδιαφέρουν σταθερά οι κατηγορίες:
✔ κοινωνικό μυθιστόρημα
✔ ιστορικό μυθιστόρημα
✔ μυθιστόρημα δυνατών συναισθημάτων
✔ αστυνομικό μυθιστόρημα
✔ μυθιστόρημα νουάρ/δράσης
✔ μυθιστόρημα μεταφυσικού ή φαντασίας
✔ αληθινές ιστορίες
✔ χρονικά που αφορούν στην ιστορική/συλλογική μνήμη
✔ ποίηση ελεύθερη ή έμμετρη
✔ βιβλία αυτογνωσίας ή αλληλοβοήθειας
✔ θεατρικά έργα
✔ νουβέλες
✔ διηγήματα
✔ δοκίμια
✔ ειδικές εκδόσεις

Επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ μαζί μας τηλεφωνικά και θα σας καθοδηγήσουμε σε όλα. Όχι επειδή είμαστε καλύτεροι άνθρωποι στις εκδόσεις βιβλίων από άλλους, αλλά γιατί αγαπάμε να παλεύουμε σταθερά για νέες εκδόσεις με ουσία και αξία για το αναγνωστικό κοινό στο οποίο απευθύνονται.

Σ’ όλα αυτά, προσθέστε και το γεγονός, πως δεν αντέχαμε να υπάρχουμε μονάχα ως εκδοτικός οίκος. Πλαισιωμένοι από τους πιο έντεχνους κι επώνυμους καλλιτέχνες, αφενός πορευθήκαμε στην αγκαλιά του δικού τους φωτός, αφετέρου, δημιουργήσαμε ένα περιοδικό ελεύθερης γνώμης και πολιτισμού, το Άνεμος magazine με μότο του το «Η ποιότητα στη ζωή είναι δικαίωμα» και καρτέλες όπως αδημοσίευτα πεζά συγγραφέων αλλά και φίλων που εκκολάπτονται μέσα από αναρτήσεις τους στο επίσημο περιοδικό ενός σύγχρονου εκδοτικού οίκου, που προάγει ΚΑΙ την ελεύθερη ανάγνωση, προκειμένου οι αναγνώστες να διακρίνουν και να εκτιμήσουν συνολικά έναν άνθρωπο, τόσο μέσα από τις συνεντεύξεις ή τις κριτικές που θ’ απολαύσει μέσα από το ευρύ δίκτυο του Ανέμου, όσο και μέσα από το σαφές βήμα που του/της δίνεται στο περιβάλλον του μαγκαζίνου μας, που περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα θεμάτων, θέατρο, μουσική, πολιτισμό, ποιότητα ζωής.

Σας μπέρδεψα με πολλά, αλλά όσοι/ες ενδιαφέρεστε να επιζήσετε στην πρώτη ή τις επόμενες εκδοτικές σας προσπάθειες, αισθάνομαι ότι θα με καταλάβετε:
Εμπιστευθείτε τον Άνεμο, που σας πάει παντού και θα κάνει τα καλύτερα για το έργο σας!

Γιάννης Φιλιππίδης
συγγραφέας
υπεύθυνος εκδόσεων και επικοινωνίας στην Άνεμος εκδοτική
αρχισυντάκτης του ηλεκτρονικού περιοδικού Άνεμος magazine

• Επικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μου, εδώ:
https://www.facebook.com/yannis.filippidis.profil1

Leave A Response »

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος και όχι bot *