Μαρία Καλούδη – Για μένα θα μιλώ | Official Lyric Video

Άνεμος Magazine 11/06/2020 0

Άνοιξη 2020, κάπου στην Αθήνα…
– Μαιρούλα,  έγραψα ένα καινούργιο τραγούδι και θέλω να το δοκιμάσεις.
-Τέλεια! Για τι μιλάει;
-Μιλάει για όλους εκείνους που βλέπουν ουρανό σ’ άσπρο ταβάνι, που πέφτουν στο κενό και δεν τους φτάνει, που βουτάνε στα κυμ…
-Το’ χω! Το’ χω! Πότε μπαίνουμε studio;

Η Μαρία Καλούδη παρουσιάζει το νέο της τραγούδι σε στίχους και μουσική του Νικόλα Λειβαδίτη με τίτλο “Για μένα θα μιλώ”! Μια καλοκαιρινή, up tempo, ρυθμική μπαλάντα ερμηνευμένη από την ιδιαίτερη φωνή της Μαρίας Καλούδη με την ενορχηστρωτική επιμέλεια του Νικόλα Λειβαδίτη.

Λίγα λόγια για την Μαρία Καλούδη

Πτυχιούχος Παιδαγωγικού με δύο μεταπτυχιακά, ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη μουσική το 2011, πλαισιώνοντας καλλιτέχνες σε διάφορες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης. Το 2014, ξεκινά τη συνεργασία της με τον Νικόλα Λειβαδίτη(nL) και περιοδεύουν μαζί σε ολόκληρη την Ελλάδα μέχρι και σήμερα, ξεπερνώντας συνολικά τις 200 εμφανίσεις. Το 2015 δισκογραφεί το πρώτο της τραγούδι ενώ ακολουθούν άλλα τέσσερα singles που την κάνουν να ξεχωρίσει ανάμεσα στις νέες ερμηνεύτριες της εγχώριας μουσικής σκηνής. Η δυνατή και  έντονη παρουσία της στις live εμφανίσεις, είναι αυτό που την κάνει να κερδίζει συνεχώς νέο έδαφος.

Στίχοι – μουσική: Νικόλας Λειβαδίτης

Leave A Response »

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος και όχι bot *