Άνεμος εκδοτική | Στείλτε με εμπιστοσύνη τα χειρόγραφά σας

Άνεμος Magazine 16/07/2018 0

Γράφετε πεζογραφία ή ποίηση; Κι έχετε χαθεί στον δαιδαλώδη κόσμο των εκδόσεων;

Ενημερωθείτε έγκυρα, τηλεφωνώντας στην Άνεμος εκδοτική ή στέλνοντας (είναι καλύτερο να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία, καθημερινά στο 210 82 23 574 και 211 0123 834  μεταξύ 11 το πρωί και 3 μετά το μεσημέρι).

Η Άνεμος εκδοτική, διανύοντας πια τον όγδοο χρόνο λειτουργίας της, έχει την τεχνογνωσία και τον πολιτισμό,

να αξιολογήσει πρώτιστα το έργο σας, να εντοπίσει τυχόν αδυναμίες του –στην περίπτωση που υπάρχουν τέτοιες– ώστε ο/η δημιουργός να προβεί σε έγκαιρες διορθώσεις, πριν την έκδοση του βιβλίου,

να επιμεληθεί ενδελεχώς το υπό έκδοσιν βιβλίο, αξιοποιώντας ένα δυναμικό επιλεγμένων επιμελητών σε συνεργασία και τη σύμφωνη γνώμη του συγγραφέα ή ποιητή,

να εκδώσει και να διανείμει στα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία σε Ελλάδα και Κύπρο, έχοντας άμεση συνεργασία και συνεχή τροφοδότηση με όλα, όπως και πλήρη και συνεχή τροφοδότηση όλων των ηλεκτρονικών χονδρεμπόρων, μέσα από τους οποίους, ένα βιβλίο μπορεί να φτάσει σε οποιοδήποτε μικρότερο εν Ελλάδι βιβλιοπωλείο σε ελάχιστο χρόνο. Ισχύει εδώ να τονίσουμε πως, με τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσα (ή με οδηγό στις επιλογές των αναγνωστών μας) το σάιτ μας, αποστέλλουμε παντού στην Ελλάδα μέσα σε 1-2 εργάσιμες μέρες με ειδικά προνόμια, όπως για παράδειγμα οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς και αποστολή χωρίς ταχυμεταφορικά έξοδα, αν η παραγγελία υπερβαίνει τα 15€.

Αξίζει επιπλέον ως δημιουργοί, να γνωρίζετε πως στον Άνεμο, δε ψάχνουμε ποια να βρούμε την ταυτότητά μας. Από την αρχή επιλέξαμε το δυσκολότερο δρόμο της επιλογής του τι εκδίδουμε και γιατί, η ποιότητα σε κάθε κατηγορία των εκδόσεών μας, αποτέλεσε κι αποτελεί μονόδρομο.

Ντύνουμε τα εξώφυλλα των βιβλίων μας με αγάπη προς τον δημιουργό και το έργο του με την άμεση εικαστική προσφορά, του ίδιου του εκδότη μας και art director Νικόλα Τελλίδη. Τυπώνουμε τα βιβλία μας στα καλύτερα συνεργαζόμενα εκτυπωτήρια, χρησιμοποιώντας πάντα τα ποιοτικότερα στάνταρντ εκτύπωσης, χαρτιού και βιβλιοδεσίας.

Συνεργαζόμενοι με τον Άνεμο, εξασφαλίζετε πλήρη διαφάνεια στο πού διατίθεστε, ποια ακριβώς διαδρομή ακολουθεί το βιβλίο σας στη διανομή, ώστε να κατευθύνετε τους/τις φίλους/ες σας στα κατάλληλα σημεία άμεσης διάθεσης.

Και κάτι τελευταίο, αλλά πρωταρχικό:
Επειδή δε νοιαζόμαστε για ευκαιριακές συνεργασίες, αλλά για εισροή νέων μελών στην οικογένεια του Ανέμου, που θα θέλουν, χωρίς δεσμευτικά συμβόλαια, να εκδίδουν σε μας τα βιβλία τους, εκμεταλλευόμενοι τις ευνοϊκές για κείνους, συνθήκες λειτουργίας μας.

Γι’ αυτό φροντίσαμε και φροντίζουμε, έχοντας συμπαραστάτες και αρωγούς στην προσπάθειά μας για βιβλία, όπως τα ονειρευτήκαμε, μια σειρά από ανθρώπους του βιβλίου, που ‘ναι εκείνοι, που θ’ αγκαλιάσουν πρώτοι τις νέες εκδόσεις μας και τότε είναι ο καιρός, που η επικοινωνία –στην οποία δίνουμε τεράστια σημασία– της ύπαρξης του ίδιου του βιβλίου και του δημιουργού, παλεύουμε ώστε να συντελείται στο μέγιστο βαθμό!

Στείλτε μας με εμπιστοσύνη τα χειρόγραφά σας, αποκλειστικά με ταχυμεταφορική αποστολή (κούριερ) στη διεύθυνση:

Άνεμος εκδοτική
Αιγίνης 14
11 362 Αθήνα
210 82 23 574

(όχι με απλό ή συστημένο ταχυδρομείο)

http://www.anemosekdotiki.gr/

Leave A Response »

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος και όχι bot *