Όχι πια καθαρισμός αλλά περιποίηση | Τιμοθέα Πατζίκα | Άνεμος magazine

Άνεμος Magazine 10/11/2018 0

Στις μέρες μας έχει πλέον αντικατασταθεί η λέξη καθαρισμός με την λέξη «περιποίηση προσώπου» γιατί και η πιο απλή περιποίηση η οποία γίνεται τώρα μέσα σε ένα εργαστήριο αισθητικής, δεν περιορίζεται μόνο στον καθαρισμό από τα (μαύρα στίγματα) αλλά ανάγεται στην πλήρη ενίσχυση του δέρματος με όλα τα συστατικά πού του χρειάζονται για να διατηρηθεί αυτό φρέσκο και νεανικό.

Και αυτό συμβαίνει διότι:
Το δέρμα από τα εσωτερικά του στρώματα, παράγει ορισμένες εκκρίσεις όπως κολλαγόνο, ελαστίνη, βιταμίνες, ορμόνες, νερό, λίπος κ.α. που όλα αυτά μαζί μας δίνουν την λάμψη και την σφριγηλότατα, στα νεανικά μας χρόνια.

Με την πάροδο του χρόνου αυτές οι εκκρίσεις μειώνονται.

Για τον λόγο αυτό η κοσμητολογία, τα συστατικά αυτά τα έχει αντιγράψει και τα έχει ενσωματώσει μέσα στα διάφορα φυσικά καλλυντικά, τα οποία χρησιμοποιούνται για τις περιποιήσεις προσώπου από την αισθητικό.

Έτσι με την περιποίηση που θα γίνει, έστω κα μια φορά το μήνα, στο εργαστήριο αισθητικής, μπορεί να πάρει εξωτερικά το δέρμα, αυτά που δεν μπορεί να αντλήσει μόνο του από το εσωτερικό του.

Με τις τακτικές περιποιήσεις σένα εργαστήριο αισθητικής:

  1. Θα καταπολεμηθεί η υπερβολική λιπαρότητα του δέρματος.
  2. Θα επιτευχθεί η σύσφιξη των διασταλμένων πόρων.
  3. Θα ξαναβρεί το αφυδατωμένο δέρμα την δροσιά που του έλειψε
  4. Θα αποκτήσει ελαστικότητα, το λεπτό και ξηρό δέρμα.

Αν οι περιποιήσεις αυτές είναι συχνές και επαναλαμβανόμενες μπορεί να διατηρηθεί το δέρμα για πολλά χρόνια σε άριστη κατάσταση.

Η περιποίηση αυτή δεν στοιχίζει ακριβά, εφαρμόζεται σε όλα σχεδόν τα εργαστήρια αισθητικής, είναι προσιτή σε όλες τις γυναίκες και γίνεται παράλληλα με τον καθαρισμό των μαύρων στιγμάτων, εάν υπάρχουν στο δέρμα.

Τι πρέπει να περιμένετε από την αισθητικό σας για μία απλή αλλά πλήρη περιποίηση του δέρματος

Επτά φάσεις είναι απαραίτητες για μία καλή περιποίηση προσώπου, αυτή που θα βοηθήσει το δέρμα να διατηρήσει την φρεσκάδα του.

1η Φάση είναι, φυσικά να σας καθαρίσει το πρόσωπο και τον λαιμό με το γαλάκτωμα και κατόπιν να περάσει όλη την περιοχή με μία τονωτική λοσιόν.

2η Φάση θα εφαρμόσει ένα ελαφρό πίλινγκ, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την απαλλαγή της επιδερμίδας από τα νεκρά κύτταρα.

3η Φάση ένα ατμόλουτρο περίπου 10 λεπτά της ώρας, για να προετοιμαστεί το δέμα για την υπόλοιπη περιποίηση.

4η Φάση εξαγωγή μαύρων στιγμάτων (εάν υπάρχουν).

5η Φάση τοποθέτηση αντιφλογιστικής και αγγειοσταλτικής μάσκας, για να επανέλθει το δέρμα.

6η Φάση Ένα πλήρες μασάζ προσώπουλαιμούντεκολτέ και αυχένα, κατά προτίμηση λεμφικό μασάζ το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την αποτοξίνωση του δέματος και την καλύτερη θρέψη των ιστών.

7η Φάση τοποθέτηση αναπλαστικής μάσκας για να ολοκληρωθεί έτσι η πλήρης ενίσχυση του δέματος και η τροφοδότηση του, με όλα τα θρεπτικά συστατικά που του χρειάζονται για να διατηρείται νεανικό και σφριγηλό.


🌹 Για οποιοδήποτε πρόβλημα ομορφιάς
γράψτε μας και εμείς θα σας δώσουμε την λύση.
Mail: tim.patzika@gmail.com

• Βρείτε την Τιμοθέα Πατζίκα στο facebook:
https://www.facebook.com/tpatzika?ref=br_rs

• Σχετικοί σύνδεσμοι:
Βιογραφικό σημείωμα
www.lemfiko.gr
www.symvoulosomorfias.gr

Leave A Response »

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος και όχι bot *