Μια νέα ιδέα! Φτιάξε και δώρισε το δικό σου τραγούδι… ένα ανεκτίμητο δώρο ψυχής!

Άνεμος Magazine 08/01/2018 0

blenotes-2
Γράφεις τους στίχους σου
Στους φτιάχνουμε τραγούδι
Το τραγουδάς αν θες εσύ…..είτε εμείς για σένα

Δωρίστε στην αγαπημένη, στον αγαπημένο, στους αγαπημένους σας, ή ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό, το δικό σας τραγούδι. Επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να μας στείλετε τους στίχους σας, οι οποίοι θέλετε να γίνουν τραγούδι. Οι στίχοι θα διορθωθούν (αν χρειάζεται, με την άδεια και έγκρισή σας), θα μελοποιηθούν, θα συντεθούν σε τραγούδι, θα ενορχηστρωθούν (με τη χρήση πλήθους μουσικών οργάνων, κρουστών, πνευστών, εγχόρδων και ψηφιακών ηχητικών δεδομένων – sound effects, όπως κατά περίπτωση κριθεί ότι χρειάζεται), θα τραγουδηθούν, θα ηχογραφηθούν και το τελικό προϊόν (cd ή mp3) θα σας παραδοθεί για να το δωρίσετε όπου εσείς επιθυμείτε. Φυσικά, εναλλακτικά, σας παρέχουμε και τη δυνατότητα, αν το θέλετε, να το τραγουδήσετε και εσείς οι ίδιοι, όπως επίσης τυχόν οπτικοποίησή του (video clip) και είτε ανάρτησή του στο youtube ή παραδοσή του σε μορφή DVD! Και όταν λέμε τραγούδι δεν αναφερόμαστε σε απαγγελία των στίχων σας με μουσική υπόκρουση ή κάτι πρόχειρο, αλλά σε ένα ολοκληρωμένο ηχητικό προϊόν, υψηλής μουσικής και τεχνικής ποιότητας, με κουπλέ, ρεφραίν, μελωδία, ερμηνεία, εκτέλεση και συναισθηματική αξία.

Για τις ανάγκες ποιότητας του τραγουδιού και με την άδεια του/της στιχουργού, διορθώσαμε και τροποποιήσαμε λίγο τους στίχους (αφαιρέσαμε τους στίχους με κόκκινο και προσθέσαμε τους στίχους με μπλε), χρησιμοποιήσαμε φωνή, φωνητικά, ψυχή, κιθάρες, μπάσο, έγχορδα, τύμπανα, synth, τη μυστική συνταγή της επιτυχίας και ….. έτοιμο! Μπορείτε να ακούσετε το «Για σένα»  εδώ.

Για αυτή τη συνεργασία, αυτονόητη προϋπόθεση αποτελούν, η αισθητική σας εμπιστοσύνη προς εμάς και καλλιτεχνικό – στιχουργικό θάρρος από μέρους σας, ώστε να πάρετε μολύβι και χαρτί! Μη φοβηθείτε αν είστε άπειροι. Θα διορθώσουμε ότι χρήζει διόρθωσης, με σεβασμό στις σκέψεις, προθέσεις και εκφορά του έμμετρου λόγου σας.

Έτσι η μουσική μας συνδημιουργία (κατά την οποία εσείς θα λειτουργήσετε ως στιχουργοί και εμείς θα κάνουμε όλα τα άλλα), εκτός του ότι θα αποτελέσει ένα ανεκτίμητο, πρωτοπόρο, μοναδικό και διαχρονικό δώρο ψυχής, θα υποστηρίξει και θα ενισχύσει οικονομικά την Κοιν.Σ.Επ Ble notes, στο σύνθετο, δύσκολο και κοινωνικά ωφέλιμο έργο της.

Στοιχεία επικοινωνίας για τον όποιο ενδιαφερόμενο, υπάρχουν στησελίδα
http://blenotes.gr

Leave A Response »

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος και όχι bot *