Διχάστηκε, σου λέει, η Βουλή και πάλι για τα ομόφυλα ζευγάρια! | Γιάννης Φιλιππίδης | Άνεμος magazine

Άνεμος Magazine 10/05/2018 0

%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%b1-%ce%b6%ce%b5%cf%85%ce%b3%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%b1

Διχάστηκε σου λέει ο άλλος, χτες η ελληνική βουλή με αφορμή την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Μια σχεδόν όμοια βουλή το 2015, ψήφισε την ες αεί παραμονή μας σε καθεστώς κοινωνικής δυστυχίας, χωρίς φως στον ορίζοντα. Είναι οι ίδιοι, που διέγραψαν όλες τις αξιοποιήσιμες λίστες που αφορούν σ’ όσους/ες έβγαλαν κι έβγαζαν αθρόα και με τρόπο δόλιο και προδοτικό, κρατικά χρήματα ή ποσά από συναλλαγές διαπλοκής εις βάρος της εθνικής μας οικονομίας και συγχωρέθηκαν μ’ ένα ευχέλαιο, που λέει ο λόγος.

Στ’ αλήθεια, οι 139 που δήλωσαν ασθένεια, παρόντες, απουσίαζαν για λόγους που ανάγονται στη γελοιότητα ή ακόμα χειρότερα, όσοι ψήφισαν με «θάρρος» αρνητικά, ΔΕΝ έχουν ομοφυλόφιλα παιδιά, ανίψια, φίλους ή συνεργάτες/ιδες;

Να ‘ναι καλά τα «κανονικά» ζευγάρια, που ‘χουν γεμίσει τον άμοιρο αυτό πλανήτη με παιδιά που πέφτουν στα ναρκωτικά από το δημοτικό και καμαρώνουν τέκνα πίσω από τα κάγκελα μιας φυλακής.

Αλίμονο! Οι ρίζες του ρατσισμού, εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν όλους όσους είναι ανίδεοι στην ουσία της πραγματικής ζωής, την επιθυμία ΟΛΩΝ των άτεκνων που επιθυμούν να βιώσουν την προσωπική τους ολοκλήρωση μέσα από το ΥΓΙΕΣ μεγάλωμα ενός παιδιού.

Είμαστε συμμέτοχοι κι υπεύθυνοι για τις επιλογές των εκλεκτών. Κι ακόμα κάνουμε τα στραβά μάτια, ενόσω ακούγονται δεκαετίες τώρα φήμες για «επιλεκτικές» υιοθεσίες, όσων έχουν το λαδάκι τους. Για την αγορά των υγιών βρεφών, θ’ αναρωτηθεί ποτέ κανείς; Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Τα υγιή στη βιτρίνα, τα μωρά με ζητήματα υγείας σε προσφορά ή ξεχασμένα στα ιδρύματα και τα άσυλα.

Βάλε ένα ρατσιστόμετρο στ’ αυτί σου, σε παρακαλώ. Οι εθνικοί μας αντιπρόσωποι δεν έβαλαν ούτε σήμερα, ούτε τη μέρα της ψήφισης του σύμφωνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ειλικρινά λυπάμαι σαν άνθρωπος για λογαριασμό όλων μας. Για τη φοβία της διαφορετικότητας, που στην ελληνική βουλή, έχει πια, ονοματεπώνυμο και πρόσωπο. Προσπεράστε τις παρωχημένες αντιλήψεις σας για την έννοια της οικογένειας. Ένα ομόφυλο ζευγάρι, αποτελεί οικογένεια και στήνει σπίτι, ακόμη και χωρίς παιδί. Δεν το αποδέχεστε; Μείνετε στο περιθώριο της κοινωνικής προόδου, ραντίστε το περιβάλλον σας με αντιπουστόσκονη και λεσβιοκτόνα σπρέι. Νιώστε ασφαλείς, επιδείξτε την κανονικότητά σας, αλλά από μένα, να θυμάστε μόνο αυτό για σήμερα:

Η είδηση της χθεσινής ημέρας, δεν ήτανε η επίσκεψη του Βρετανού πρίγκιπα και της δούκισσάς του. Μη χάνετε την ουσία και τις ακριβότερες εσωτερικές αλήθειες σας. Κάποιοι επιχειρούν να το περάσουν ως πίσω είδηση. Είναι οι ίδιοι, που σας έχουν πείσει για ΟΛΑ, κυρίως για την υπακοή σε ό,τι οι πολιτικοί τους φίλοι επιβάλλουν στην τελική σε όλους μας.

Οι κουκούλες βγαίνουν, οι μάσκες πέφτουν, οι κοινωνίες προοδεύουν. Μη χάνετε το τρένο της προόδου, κολλημένοι στο γυαλί. Είναι κρίμα. Τα φιλιά μου.

• Επικοινωνήστε με τον συγγραφέα:
https://www.facebook.com/Yannis.Filippidis.anemosekdotiki
https://web.facebook.com/yannis.filippidis.profil1?_rdc=1&_rdr

• Σχετικοί σύνδεσμοι:
https://yannis-filippidis.blogspot.gr/
https://twitter.com/yanisfilippidis
https://vimeo.com/user5491628
https://plus.google.com/Γιάννης Φιλιππίδης

Leave A Response »

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος και όχι bot *