Η Εκδρομή – Εύα Στάμου | εκδόσεις Αρμός

Άνεμος Magazine 10/12/2017 0

%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b7

Η Εκδρομή είναι ένα μυθιστόρημα για την σωματική επιθυμία, τις εμμονές του νου και τους κύκλους των συναισθημάτων, την ικανότητα του ανθρώπου για αυτογνωσία, και την ακόμη μεγαλύτερη δεξιοτεχνία του για αυταπάτη.

Ο Παύλος και η Νάντια είναι οι κεντρικοί ήρωες του μυθιστορήματος. Ο Παύλος δημιουργεί παράλληλες ερωτικές σχέσεις που διαρκούν ελάχιστα και τον αφήνουν ανικανοποίητο. Η Νάντια, έχοντας λύσει έναν μακροχρόνιο γάμο, επιζητάει μια διαφορετική ερωτική εμπειρία, που θα την απελευθερώσει. Αποφασίζουν να φύγουν μαζί λίγες μέρες από την πόλη για να αποδράσουν από την καθημερινότητά τους. Η εκδρομή τους είναι σε πρώτο επίπεδο μια υποτιθέμενα ανάλαφρη μορφή διασκέδασης, αλλά σε δεύτερο επίπεδο αποτελεί αφορμή για να έρθουν στην επιφάνεια μνήμες, επιθυμίες κι εμμονές που έχουν διαμορφώσει τόσο τις προσωπικότητές όσο και τις ερωτικές επιλογές των πρωταγωνιστών.

Οι χαρακτήρες –ο Παύλος, η Νάντια, η Στέλλα, ο Νικήτας, ο Μανώλης- αναλύονται εις βάθος με στόχο την δημιουργία ενός σύγχρονου, βαθιά ερωτικού μυθιστορήματος απαλλαγμένου από ρομαντικές συνταγές και στερεότυπα. Ο ρόλος της θεραπεύτριας του Παύλου, της Στέλλας, αποδίδεται με τρόπο που φωτίζει την ιδιαιτερότητα της ψυχοθεραπευτικής σχέσης καθώς και τις διαδικασίες με τις οποίες τραύματα του παρελθόντος διαμορφώνουν τις επιλογές μας στο παρόν.

Όπως έχει επισημανθεί από τους κριτικούς, το βιβλίο ανατρέπει πολλά παραδοσιακά στερεότυπα και επιτυγχάνει να διατηρήσει το σασπένς αμείωτο ως την τελευταία σελίδα.

ISBN: 978-960-527-939-4
Κατηγορία: Μυθιστόρημα

• Επικοινωνήστε με τη συγγραφέα:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000452296112&ref=br_rs

%ce%b5%cf%85%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%bf%cf%85Δείτε ολόκληρη την πρώτη παρουσίαση σε βίντεο και αποκτήστε εύκολα το βιβλίο, εδώ:
https://armosbooks.gr/shop/logotexnia/mythistorima/i-ekdromi/

 

 

Βιβλιογραφία στη βάση της βιβλιονέτ:
(2016)     Η εκδρομή, Αρμός
(2014)     Η επέλαση της ροζ λογοτεχνίας, Gutenberg – Γιώργος & Κώστας Δαρδανός
(2011)     Εθισμός, Μελάνι
(2009)     Μεσημβρινές συνευρέσεις, Μελάνι
(2005)     Ντεκαφεϊνέ, Οδός Πανός
(2004)     Ελιγμοί, Οδός Πανός

Leave A Response »

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος και όχι bot *