Δάκρυα σε ουράνιες θάλασσες, Χρήστος Παπουτσής || ‘ΑΝΕΜΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΉ

Άνεμος Magazine 28/03/2017 0

%ce%b4%ce%b1%ce%ba%cf%81%cf%85%ce%b1

%ce%b4%ce%b1%ce%ba%cf%81%cf%85%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b5%cf%83-%ce%b8%ce%b1%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%83%ce%b5%cf%83

Δακρύζουν τα πλάσματα, στις θάλασσες του Σύμπαντος. Δακρύζει και το Σύμπαν. Κρύσταλλοι –οι ιστορίες, τα πάθη, οι εμπειρίες, η Αγωνία, η Ζωή– μέσα στα δάκρυα που τόσο ζουν όσο ζει και το Σύμπαν. Και όταν από το παλιό ένα καινούργιο Σύμπαν γεννηθεί, καινούργια πλάσματα εκεί, καινούργια Κρύσταλλα, μα ο Πόνος ίδιος.

Στα Κρύσταλλα διάβασε ο Ταξιδευτής την ιστορία των Κουρελιών, που προσπάθησαν να αποδράσουν από την Πολιτεία των Ίσκιων – τη χώρα της επιθυμίας, των παθών και των συναισθημάτων. Και ένα βράδυ, η ιστορία αυτή κύλησε μέσα σε τούτο το βιβλίο.

Ο Ταξιδευτής ταξιδεύει ακόμη, μακριά, στο παρελθόν. Προσπαθεί, απ’ τον ανάποδο τον δρόμο, να επιστρέψει στην Πατρίδα του.

Δεν πρόλαβα να του το πω: δίχως Ενδύματα πρέπει να επιστρέψει. Δεν πρόλαβα, διότι κι εγώ το θυμήθηκα τώρα, που διαβάζω την ιστορία μέσα σε τούτο το βιβλίο.

Διαβάστε τις πρώτες 10 σελίδες του βιβλίου 

ιμή: 10,50€ με ΦΠΑ
ISBN:  978-960-9585-56-9
σελ.: 80
σχήμα: 14×20,5 cm

Αποκτήστε το, εδώ:
http://www.anemosekdotiki.gr/poihsh/dakrya.html

Leave A Response »

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος και όχι bot *