Μία αφιέρωση αγάπης… || Μαρία Σκαμπαρδώνη

Άνεμος Magazine 22/10/2017 0

%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%b1

Πάντα θα σε αγαπώ. Γεννήθηκες για να σε αγαπώ, γεννήθηκα για να σε αγαπώ. Ίσως κάποια μέρα η ομορφιά του προσώπου σου να αλλοιωθεί, ίσως κάποτε η νιότη φύγει και δε διαγράφεται τόσο δυνατά επάνω στο κορμί σου. Αλλά και τότε θα σε αγαπώ. Γιατί έχω αγαπήσει αυτό που είσαι, όχι την πρόσκαιρη εμφάνισή σου. Δε με ενδιαφέρει το χρώμα των μαλλιών σου, ούτε αν τα ρούχα σου είναι τα πιο όμορφα. Σε αγαπώ όπως και να είσαι.

Ίσως κάποια μέρα τα χέρια σου να μην έχουν τόση δύναμη. Αλλά εγώ θα είμαι εκεί και θα σε κρατήσω δυνατά στα δικά μου, να σηκώσω τα βάρη σου για να ξεκουραστείς.

Ίσως κάποια μέρα χάσεις το κουράγιο σου. Και εγώ δίπλα σου θα είμαι και τότε, να σου θυμίζω πως υπάρχει η αγκαλιά μου να κρυφτείς.

Κάποτε ίσως φύγουν οι άνθρωποι από δίπλα σου. Και όμως, και πάλι θα είμαι εκεί , μία σκιά που σε αγαπάει δίνοντας φως στο σκοτάδι σου.

Μπορεί κάποια μέρα να θεωρήσεις τον εαυτό σου άσχημο. Τότε θα σκεφτείς τα μάτια μου και την ομορφιά που εκείνα βλέπουν σε σένα.

Όταν θα νιώθεις μοναξιά μέσα στο πλήθος, να θυμάσαι ότι θα είμαι πάντα κοντά σου, είτε είμαι κοντά σου είτε μακριά σου.

Όταν θα ντρέπεσαι για τα λάθη σου, να ξέρεις ότι ένας άνθρωπος σε αγαπάει πραγματικά για όλη την πορεία σου μέσα στη ζωή και δεν αγαπάει αυτό που ο εγωισμός του θα ήθελε να είσαι. Γιατί κάθε προτέρημα , ελάττωμα, λάθος, σωστό είσαι εσύ. Γιατί αγαπώ τη ζήλια, τα νάζια, τα μηνύματα και τα τηλέφωνά σου. Και αγαπώ τα πάντα επάνω σε σένα, κάθε χνάρι που αφήνει η πορεία σου στη ζωή.

Δεν ξέρω αν με αγαπάς και εσύ έτσι. Μπορεί να με αγαπάς λίγο, μπορεί και καθόλου. Αλλά δε με πειράζει, εγώ σε αγαπώ. Και δεν υπάρχει καμία απόσταση, που να μπορεί να σβήσει από μέσα μου την αγάπη μου για σένα. Πάντα θα σε αγαπώ. Και σε ευχαριστώ γιατί μου έδειξες πώς είναι να αγαπάς κάποιον δίχως όρια, συναλλαγή, αληθινά και ατόφια.

Επικοινωνήστε με την συγγραφέα:
https://web.facebook.com/mskampardoni

Leave A Response »

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος και όχι bot *