«Άγγιξε με» η μικρού μήκους ταινία του Γιώργου Τριανταφύλλου

Άνεμος Magazine 08/01/2016 0

Agikse_me

Το «Άγγιξε με» Είναι μια σπονδυλωτή ταινία μικρού μήκους που αποτελείτε από 4 μικρές ιστορίες οι οποίες καταλήγουν στο άγγιγμα που πολλές φορές λέει πολύ περισσότερα από τον γραπτό ή τον προφορικό λόγο και που κάθε φορά λέει και κάτι διαφορετικό στην ταινία μας άλλα η αφετηρία είναι πάντα η ίδια «Ο Άνθρωπος» χωρίς ταμπέλες και με λιγότερα πρέπει . Ένα άγγιγμα που στο ανατρεπτικό φινάλε της ταινίας γίνεται ένα δυνατό «χαστούκι».

agikse_me1

Παρότι η ιδέα και το σενάριο ήταν δικό μου, η ταινία ανήκει σε όλους τους συνεργάτες μου, από τους πιο στενούς ως τους ανθρώπους που αχνοφαίνονται στο βάθος κάποιου πλάνου, στους ανθρώπους που μας προσέφεραν από ένα λεωφορείο ως ένα ποτήρι νερό. Νιώθω πραγματικά συγκινημένος που η ταινία αυτή άγγιξε τόσο κόσμο, ανθρώπους καταξιωμένους με μια λαμπρή καριέρα στην φαρέτρα τους και ανθρώπους ταλαντούχους και ανερχόμενους που το μέλλον περιμένει πολλά από αυτούς. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

agikse_me2

 Πρωταγωνιστούν: Άννα Φόνσου, Ντίνος Καρύδης, Μίλλη Κάραλη, Χρυσούλα Στεφανάκη, Πάντης Κούσης, Μαριαλένα Οικονομίδου, Βούλα Κώστα,Μαρία Βλάχου, Πάνος Κλαδης, Γιώργος Τριανταφύλλου, Χρύσα Ζούλη.

Παίζουν: Σίμος Δρακόπουλος, Αικατερίνη Τεμπέλη, Ανθή Θεοχάρη, Χριστίνα Δημητριάδη, Μάρκος Τριανταφύλλου, Μαρία Γιουβάνη, Γιάννης Αποστολίδης, Ανδρέας ΤριανταφύλλουΣενάριο / Σκηνοθεσία: Γιώργος Τριανταφύλλου
B΄ Σκηνοθεσίας : Καλλιόπη Βίλλυ Κωτούλα
Διεύθυνση Φωτογραφίας / Μοντάζ: Νίκος Κακωνάς.
Ηχολήπτης: Ανδρέας Ντρούλιας
Μπούμαν: Γιώργος Κουρμπέλης
Make up: Θεοδοσία Παγαγοπούλου
Φωτογραφίες γυρισμάτων: Λευτέρης Τσουρέας
Πρόλογος Μάνας: Αικατερίνη Τεμπέλη
Μουσική επιμέλεια: Παναγιώτης Λιανός
Τραγουδούν: Χρυσούλα Στεφανάκη,Θεοδωρής Λογοθέτης και Γιάννης Γούτης

Ομώνυμο τραγούδι της ταινίας «Άγγιξέ με»
Τραγούδι: Χρυσούλα Στεφανάκη
Στίχοι: Αικατερίνη Τεμπέλη
Μουσική-Ενορχήστρωση: Παναγιώτης Λιανός

Bρείτε την ταινία στο facebook
https://www.facebook.com/%CE%86%CE%B3%CE%B3%CE%B9%CE%BE%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-1417566521903034/info?tab=page_info

Leave A Response »

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος και όχι bot *