Κερδίστε μία boho χειροποίητη τσάντα by “Like Things”

Άνεμος Magazine 04/03/2016 0

Like Things

Το Like Things δημιουργήθηκε
για να φέρει ομορφιά στο σπίτι μας,
αλλά και στον εαυτό μας.

Αγαπάμε ότι έχει να κάνει με το στιλ μας αλλά και με το σπίτι μας.
Δημιουργούμε και παίζουμε με τα χρώματα.
Μας αρέσει η ελευθερία και η άνεση.

Η Τάνια Νικολοπούλου δημιουργεί, οραματίζεται και εμπνέεται, δημιουργώντας σημαντικά καλλιτεχνικά διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, με μεράκι και ξεχωριστή φροντίδα, που δεν περνούν απαρατήρητα!
Η αγαπημένη φίλη του Άνεμος magazine, se συνεργασία με το ηλεκτρονικό περιοδικό http://likewoman.gr/ προσφέρει μια χειροποίητη στις φίλες του περιοδικού μας!

✔ Μπείτε στην επίσημη Σελίδα της Τάνιας,
https://www.facebook.com/LikeThingsDecoration/?__mref=message

✔ Πέρα από τον ίδιο τον διαγωνισμό,
όσες μας στείλουν μήνυμα στη σελίδα της αγαπημένης μας Τάνιας με την φωτογραφία που θ’ αφορά στο τσαντάκι που ενδιαφέρονται ν’ αποκτήσουν, θα έχουν ΕΠΙΠΛΕΟΝ έκπτωση 20 % στις έτσι κι αλλιώς προσιτές τιμές των χειροποίητων καλλιτεχνημάτων της.

>> Στείλτε ένα μέιλ στο anemos.magazine@gmail.com
βάζοντας σαν τίτλο του μέιλ τις λέξεις «Like Things» και προσθέστε εσωτερικά, πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, ΤΚ και πόλη ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ σταθερό και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας.

✔ Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα και διαρκέσει ως το επόμενο Σάββατο 12 Μαρτίου. Η τυχερή που θα κερδίσει την πολύ όμορφη τσάντα, θα ειδοποιηθεί προσωπικά από τους συνεργάτες του περιοδικού μας.

Leave A Response »

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος και όχι bot *