«Λυδία λίθος», Δέσποινα Τραχαλάκη, από το βιβλιοπωλείο Επιλογές

Άνεμος Magazine 06/01/2014 0

Lidia_Lithos

Στo «Λυδία λίθος» ξεδιπλώνεται μια αληθινή ιστορία, έμπλεη ενοχών αλλά και χαράς, μια ιστορία με χαρακτήρες-κοινωνούς ιδεών της δυτικής Κρήτης που επαναφέρουν στη μνήμη αγαστά συναισθήματα.
Πρώτος, αγαπημένος σταθμός της ιστορίας, μια μικρή γειτονιά στο Αρχοντοχώρι και ο επόμενος, τρεις λωρίδες θάλασσας χαραγμένες στην παλάμη του δεύτερου μεγαλύτερου λιμανιού της Κρήτης.
Ταξιδιώτες της ιστορίας ο Παναγιώτης και η Αθηνά που αν και κουβαλούν και από ένα διαζύγιο,  στοχεύουν να το προσπεράσουν συνάπτοντας μεταξύ τους μια σχέση που τους οδηγεί σε ερινύες αλλά και σε δόσιμο χωρίς όρια.
«Προϊόν» του δεύτερου γάμου τους, η Λυδία, που κρίνει με ιταμότητα τις δεύτερες ευκαιρίες, που συνηθίζει ν’ απορρίπτει αυτά που φοβάται να έχει…μέχρι τη στιγμή που αποφασίζει να επαναξιολογήσει τον εαυτό της.
Έκπαγλο χρώμα στη ζωή της, η Αλκμήνη, η κόρη της, που εκπέμπει μειλίχιες μελωδίες θρυμματίζοντας τις ενοχές της μάνας της και επαναφέροντας τη χαρμονή στα όνειρά της.

Το μυθιστόρημα «Λυδία Λίθος» της Δέσποινας Τραχαλάκη είναι Χανιώτικη έκδοση από το βιβλιοπωλείο Επιλογές όπου και διατίθεται.
Τηλέφωνο: 2821044443/2821052640

•επικοινωνήστε με τη συγγραφέα:
https://www.facebook.com/despina.trachalaki?fref=ts

Leave A Response »

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος και όχι bot *