«Μια κανονική μέρα» της Κατερίνας Γιαννάκου με την Ράνια Σχίζα στο θέατρο Olvio

Άνεμος Magazine 25/02/2014 0

mia kanoniki

Ήμασταν στην Ευρώπη, είχε αλλάξει κάτι και όλα πήγαιναν καλά! Φτιάξαμε δρόμους, πήραμε δάνεια, καλύτερα αυτοκίνητα, μέχρι και Πανερωπαικά παίρναμε. Στο ποδόσφαιρο! Μιλάμε γινόντουσαν θαύματα τότε! Όλοι μας ζαλισμένοι από ευτυχία!
Λες και τελειώσανε οι μάχες που είχαμε να δώσουμε…
Τα πάντα μπορεί να συμβούν μια κανονική μέρα. Έχετε λίγο το νου σας…

Μια γυναίκα. Ελληνίδα. Νοικοκυρά. Μητέρα δύο κοριτσιών. Στο Euro 2004 δακρύζει από συγκίνηση στο μπαλκόνι της ακούγοντας τα κορναρίσματα στη Μεσογείων. Ούτε δέκα χρόνια μετά, μια κανονική μέρα η δική της κανονική ζωη διακόπτεται βίαια. Εκείνος, ο Σύζυγος, ο Πατέρας, ο Άντρας αυτοκτονεί λόγω χρεών. Κι Εκείνη μένει πίσω, μόνη με τα κορίτσια της να αντιμετωπίσει το γιατί, το θυμό, την ενοχή, το στίγμα, τα χρέη. Και κάπως έτσι, έστω και αργά, μαθαίνει να παλεύει για την κάθε μέρα, ζώντας όχι με εκείνα που έχασε αλλά με εκείνα που κάθε μέρα βρίσκει.
Η  Ράνια Σχίζα ερμηνεύει ένα μονόλογο της Κατερίνας Γιαννάκου για τους νικητές και τους χαμένους της κάθε κανονικής μέρας, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη. Το “Μια Κανονική Μέρα” ανεβαίνει κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Olvio.

Σκηνοθεσία: Μαριάννα Κάλμπαρη
Σκηνικά-κοστούμια:Κωνσταντίνου Ζαμάνη
Φωτισμός: Μελίνας Μάσχα
Μουσική επιμέλεια:Νέστορα Κοψιδά.

Ημέρες & Ώρες παραστάσεων: Κυρ. 7 μ.μ. Σάβ. 9.15 μ.μ
Εισητήρια: €12, €8 (μειωμένο), Διάρκεια: 80′

Θέατρο OLVIO , Ιεράς Οδού 67 & Φαλαισίας 7, Γκάζι, Μετρό Κεραμεικός
Πληροφορίες / κρατήσεις: 210 3414118 (17:00-21:00)

Leave A Response »

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος και όχι bot *