37η Γιορτή Βιβλίου στο Ωδείο Αθηνών

Άνεμος Magazine 05/06/2014 0

37η

Σας περιμένουμε όλους για να μιλήσουμε, στο περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών.
Tο ωράριο λειτουργίας της  37ης Γιορτής Βιβλίου που θα διαρκέσει από τις 4 ως τις 15 Ιουνίου είναι το ακόλουθο:
Δευτέρα – Πέμπτη 6:00 μ.μ. – 10:00 μ.μ.
Παρασκευή & Σάββατο 6:00 μ.μ. – 10:30 μ.μ.
Κυριακή 11:00 π.μ. – 2:30 μ.μ. και 6:00 μ.μ. – 10:00 μ.μ.

Η δραματική μείωση του εισοδήματος του αναγνωστικού κοινού, που ευθέως μεταφέρθηκε στους εκδοτικούς οίκους, η περιφρονητική στάση της κυβέρνησης απέναντι στους επαγγελματίες του βιβλίου (βλ. κατάργηση ενιαίας τιμής), μας επιβάλλουν να προβάλουμε την πολιτιστική αξία του βιβλίου, αλλά και τη σύνδεση των παραγωγών του με την πόλη μας.

Το Ωδείο Αθηνών, ένα κτήριο υψηλής αρχιτεκτονικής αξίας, ένας χώρος εκπαίδευσης άμεσα συνδεδεμένος με τον πολιτισμό, συγκεντρώνει τις ιδιότητες που ο κλάδος και το κοινό μας επιθυμούν να προστατεύσουν. Στα επιπλέον πλεονεκτήματά του, το Ωδείο Αθηνών, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και έχει άριστη πρόσβαση από όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς (πλησίον σταθμού μετρό Ευαγγελισμού).

Η Γιορτή Βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στο περιστύλιο του κτηρίου (μήκος 150 μ., πλάτος 8,10 μ.) και οι εκδηλώσεις τόσο σε κάποιες από τις αίθουσες που μας διαθέτει το Ωδείο, όσο και στο αίθριο και τον περίβολο.

Ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών επιθυμεί να καταξιωθεί η Γιορτή Βιβλίου ως μείζον πολιτιστικό γεγονός της πόλης των Αθηνών, την οποία εκπροσωπεί, και στην οποία εδρεύουν οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι. Ελπίζουμε πως οι εκδηλώσεις που θα συνοδεύουν την έκθεση, και η δημοσιότητα που θα προκαλέσουν, θα προσελκύσουν μεγαλύτερο αριθμό αναγνωστών από τις πρόσφατες ανάλογες διοργανώσεις.

Η 37η Γιορτή Βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 15 Ιουνίου στους χώρους του Ωδείου Αθηνών, στη συμβολή των οδών Ρηγίλλης, Βασιλέως Γεωργίου Β΄και Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Οι επισκέπτες μπορούν να προσεγγίσουν εύκολα το Ωδείο Αθηνών μέσω του μετρό (στάση Ευαγγελισμός). Για όσους φτάσουν με τα αυτοκίνητά τους υπάρχει ειδική προσφορά από το Polis Park που βρίσκεται δίπλα στο χώρο του Ωδείου (Ριζάρη και Βασ. Κωνσταντίνου). Συγκεκριμένα, όλοι οι εκθέτες/επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να παρκάρουν με € 1,00 την ώρα ( με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο η χρέωση είναι € 7,00 – η 1 η ώρα) και η συγκεκριμένη χρέωση θα είναι κλιμακωτή μέχρι 6 ώρες. Άρα το μέγιστο που θα πληρώσει ο επισκέπτης της έκθεσης για 6 ώρες στάθμευσης θα είναι € 6,00.

Leave A Response »

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος και όχι bot *