Ζωντανεύοντας μέσα στα βιβλία, στο Χαλάνδρι

Άνεμος Magazine 02/10/2014 0

afisa xalandri

Οι Φίλοι των Ζώων Χαλανδρίου σας καλούν την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στις 7.30 το απόγευμα στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου (Δαναΐδων και Αντιγόνης) σε μια συζήτηση με θέμα τα ζώα στη λογοτεχνία.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Ζώων (4 Οκτωβρίου).

Θα μιλήσουν μαζί μας οι: Ειρήνη Αϊβαλιώτου, συγγραφέας του βιβλίου «Τη νύχτα που με ακολούθησε» (Άνεμος εκδοτική), Αργυρώ Μουντάκη, συγγραφέας του βιβλίου «Το Υπναρούδι και η Ελεάννα σε φανταστικές περιπέτειες» (Πατάκης), Νικόλας Περδικάρης συγγραφέας του βιβλίου «Ο σκύλος με το λουλούδι στο στόμα» (Ροδακιό).

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Κώστας Στοφόρος.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Χαλανδρίου ένα πρωτότυπο μπαζάρ το Σάββατο 4 Οκτωβρίου από το πρωί μέχρι το …βράδυ, με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις.

Την Κυριακή στο πλαίσιο της 15ης διανομής τροφίμων της πρωτοβουλίας «Μαζί να τα Φάμε» στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου (Οδυσσέα Ανδρούτσου & Ζαλόγγου -Πολύδροσο) σε συνεργασία με την «Παραμυθοκουζίνα» θα φτιάξουν και θα ζωγραφίσουν παραμύθια για τα ζώα μαζί με τα παιδιά στις 11.30 το πρωί.

Leave A Response »

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος και όχι bot *