«Κλιμακτηριακοί άντρες» Ελίνα Γαλανοπούλου

Άνεμος Magazine 03/01/2014 0

klimaktiriaki antres

Περνάμε κρίση σε κάθε τομέα οικονομικής, πολιτικής, πολιτιστικής δραστηριότητας. Η υφήλιος πνίγεται στην ατέρμονη βλακεία της και οι σαραντοπενηντάρηδες αποφάσισαν τώρα που ο κόσμος χάνεται να αποκτήσουν ένα από τα δύο πράγματα που οι γυναίκες ανέκαθεν και για βιολογικούς λόγους είχαν. Την ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟ!
Αφού δε μπορούν να προφασιστούν εγκυμοσύνη, ούτε καν ανεμογκάστρι έγιναν κλιμακτηριακοί. Μελαγχολούν, βογκούν, πνίγονται, προφασίζονται ψυχολογικά προβλήματα για να δικαιολογήσουν τη οποιαδήποτε κάμψη που επιφέρει η φθορά και η ηλικία, αιτιώνται την κρίση στο γάμο, τη μητρότητα και τα παιδιά που τους στερούν τις απολαύσεις της ατελείωτης νεότητάς τους, το ρίχνουν στη τρελή.
Ενώ δεν έκαναν ούτε περπάτημα ξεκινούν σπορ σε κοσμικούς αθλητικούς ομίλους και καταλήγουν πιασμένοι, κάνουν αποτριχώσεις και  σολάριουμ για να φαίνονται ότι μόλις επέστρεψαν από ηλιόλουστες διακοπές, πίνουν σκληρά ποτά και μετά στο σπίτι αδειάζουν τα στομάχια τους βγάζοντας άναρθρους ήχους, οδηγούν πολυτελή αυτοκίνητα σα ραλίστες, ντύνονται νεανικά αλλά τα χαλαρά τους πάχη ξεχειλίζουν και κρέμονται πιστά στη γήινη βαρύτητα, και μισούν τις γυναίκες τους που ακμαίες και ζωηρές συνεχίζουν την οικογενειακή ζωή. Τις γυναίκες που οι ίδιοι επέλεξαν με  συγκεκριμένα προσόντα για να είναι το εφαλτήριο και το στήριγμα της πραγμάτωσης των φιλοδοξιών και της επιτυχίας τους και καταλήγουν να ονειρεύονται την ευτυχία με θηλυκούλια πεινασμένα για «κοσμική ζωή» που ψάχνουν να φάνε το κάτι που τους χρωστά η ζωή.
Κοιτάξτε γύρω σας θα τους δείτε είναι πολλοί, μόνο παρακαλάτε να μη ξυπνήσουν οι πραγματικά πεινασμένοι  που δε θυμήθηκαν να πλήττουν….

• Επικοινωνήστε με τη συγγραφέα:
https://www.facebook.com/elina.galanopoulou?fref=ts
https://www.facebook.com/ElinaGalanopoulou.AnemosEkdotike?fref=ts

Leave A Response »

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος και όχι bot *