«Κάτι από αγάπη» Ειρήνη Μεταξά, Άνεμος εκδοτική

Άνεμος Magazine 10/07/2013 0

kati

«… αν και είμαστε τόσο διαφορετικοί μεταξύ μας, ο καθένας από μας μπόρεσε ν’ ακούσει τον δικό του παλμό, τον παλμό της καρδιάς του. Τώρα το παιχνίδι είναι αν θα τον ακολουθήσουμε ή αν απλώς θα κλείσουμε τ’ αυτιά μας».

Στο πέρασμα του χρόνου, έρχεται η στιγμή που οι άνθρωποι αισθάνονται την ανάγκη να ξεδιπλώσουν τον αληθινό τους εαυτό, ν’ αγκαλιάσουν τις προσωπικές τους αλήθειες. Σε αυτή τους την προσπάθεια, άλλοτε τα καταφέρνουν κι άλλοτε όχι. Συχνά, συμβαίνει όμως να πλησιάζουν ο ένας τον άλλον. Τότε οι ψυχές τους πάλλονται. Και αυτοί μπορούν κι ανακαλύπτουν την αμφίδρομη σχέση ανάμεσα στην ομορφιά και την ασχήμια, στην αρχή και το τέλος, στο φως και τη σκιά:
Ένας δραματοθεραπευτής συντονιστής εναλλακτικών διακοπών. Μία ζωγράφος δασκάλα εικαστικών σε σχολείο. Μία επιτυχημένη επαγγελματίας, εσωστρεφής και δίχως σταθερή σχέση στη ζωή της. Ένας μπάρμαν που αναζητάει τον έρωτα και τις προκλήσεις της ζωής.
Το απρόσμενο αντάμωμα ανόμοιων χαρακτήρων σε κάποιον εναλλακτικό χώρο αυτογνωσίας, θα αποτελέσει την αρχή για μια νέα προσωπική διαδρομή του κάθε ήρωα χωριστά.

Τιμή: 14,89€ -10% 13,40€ με ΦΠΑ
ISBN: 978-960-9585-11-8    σελ.: 296     σχήμα: 14×20,5 cm
http://www.anemosekdotiki.gr/pezografia/kati-apo-agapi.html

Leave A Response »

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος και όχι bot *