Πνοή «Ανέμου» στο 42ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Πεδίο του Άρεως (6-22 Σεπτέμβρη)

Άνεμος Magazine 03/09/2013 0

pnoh anemou

Με τα πιο φωτεινά μας αισθήματα, όλους τους επιλεγμένους τίτλους πεζογραφίας και ποίησης του Ανέμου κι ένα πλήθος συναντήσεων με συγγραφείς και ποιητές μας, θα συμμετέχουμε στο 42ο Φεστιβάλ Βιβλίου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 ως τις 22 του Σεπτέμβρη στο Πεδίο του Άρεως, όπου θα μας βρείτε εύκολα σ’ ένα από τα πρώτα περίπτερα από την αριστερή πλευρά της έκθεσης μ’ ένα πλήθος ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ κι ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ, που αξίζει να επωφεληθείτε.

• Πρόγραμμα εμφανίσεων των δημιουργών μας:

✔ Σάββατο 7 Σεπτέμβρη
ο Γιάννης Φιλιππίδης και η Βάσω Παπαδοπούλου («Αλμυρά ευλογημένα βλέμματα»), θα υπογράφουν τα βιβλία τους από τις 7 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ.

✔ Κυριακή 8 Σεπτέμβρη
η Μάρω Λεονάρδου θα υπογράφει το βιβλίο της «SOS, Save our Souls» (Σώστε τις ψυχές μας) από τις 7 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ.

✔ Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη
η Χριστίνα Αυγερινού θα υπογράφει το μυθιστόρημά της με τίτλο «Στο γέλιο της καταιγίδας» από τις 7 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ.

✔ Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη
η συγγραφέας Καίτη Γρίσπου θα υπογράφει το μυθιστόρημά της «Μοιράζομαι και ωριμάζω» από τις 7 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ.

✔ Σάββατο 14 Σεπτέμβρη
οι συγγραφείς Ελίνα Γαλανοπούλου («Μια ζωή άντρες»)και ο Γιάννης Φιλιππίδης θα υπογράφουν τα βιβλία τους από τις 7 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ.

✔ Κυριακή 15 Σεπτέμβρη
οι ποιητές Κώστας Βασιλάκος και Γαβρίλης Ιστικόπουλος θα υπογράφουν τις ποιητικές τους συλλογές «Σκέψεις θραύσματα» και «Το άνθος της μπαμπακιάς αντίστοιχα, από τις 7 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ.

✔ Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη
η ποιήτρια Σοφία Στρέζου θα υπογράφει το βιβλίο της «Αισθητικές αναλύσεις δημιουργών» από τις 7 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ.

✔ Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη
η συγγραφέας Πολύμνια Κοσσόρα θα υπογράφει το μυθιστόρημά της «Ανοξείδωτη μνήμη» από τις 7 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ.

✔ Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη
η συγγραφέας Αγγελική Μπούλιαρη θα υπογράφει το βιβλίο της «Εγώ αγαπώ, αυτή καπνίζει» από τις 7 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ.

✔ Σάββατο 21 Σεπτέμβρη
ο συγγραφέας Γιάννης Φιλιππίδης θα υπογράφει αντίτυπα από τα έξι βιβλία του, από τις 7 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ.

✔ Κυριακή 22 Σεπτέμβρη
η συγγραφέας Ειρήνη Μεταξά θα υπογράφει το μυθιστόρημά της «Κάτι από αγάπη» από τις 11 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι.

✏  Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί.

Για περισσότερες πληροφορίες
επικοινωνείτε καθημερινά 10 το πρωί με 3 το μεσημέρι
στο 210 82 23 574
• www.anemosekdotiki.gr

Leave A Response »

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος και όχι bot *