Άννα Μπουρμά «ΤΑ ΡΟΔΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ», DIVERS CLUB CAFE, Σάββατο 24/08

Άνεμος Magazine 24/08/2013 0

bourma

Την Άννα Μπουρμά την γνωρίσαμε δίπλα στον Γιώργο Νταλάρα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Νίκο Ζούδιαρη και στον πατέρα της και  γνωστό συνθέτη Τάκη Μπουρμά. Τον Ιούνη, οι φίλοι του «Ανέμου» την απολαύσατε ζωντανά και στην παρουσία του συγγραφέα Γιάννη Φιλιππίδη στο Black Duck multiplarte, μια βραδιά που οι ερμηνείες της Άννας και η συνοδεία της κιθάρας του πατέρα της Τάκη, έδεσαν μοναδικά με τις αναγνώσεις από τα βιβλία του συγγραφέα.
Φέτος το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα, το  Σαββάτο 24 Αυγούστου καλείται από την Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Μαραθώνα,  να μαγέψει με την μοναδική φωνή της τα υπέροχα τραγούδια της και την σκηνική της παρουσία.
Μπροστά στην θάλασσα με την ανατολή του Αυγουστιάτικου φεγγαριού, θα είναι μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα!
Η ερμηνεύτρια, θα μοιράσει για άλλη μια φορά μουσικά όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά, κάτι που κάνει σε κάθε παράσταση κι είναι ένα στάτους, που το κοινό το λατρεύει και δίνει τον δικό του ρυθμό στα ειδικά διαμορφωμένα τραγούδια!
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Τα Ρόδα Της Αυλής» που ήδη έχει μεγάλη απήχηση. Το ντουέτο «Ονειροπόλος» με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα της Άννας Μπουρμά έχει αγαπηθεί ήδη από πολύ κόσμο αλλά και από πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και της Κύπρου. Άλλα τραγούδια που θα ακουστούν είναι επίσης αγαπημένα σε όλους μας από Χαρούλα Αλεξίου, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Σωκράτη Μάλαμα, Ορφέα Περίδη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και άλλων.
Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχει ο τραγουδοποιός Τάκης Μπουρμάς με γνωστά τραγούδια του όπως το πολύ αγαπημένο σε όλους «Μη Γυρίσεις» που ερμήνευσαν οι Αφοί Κατσιμίχα. Τέλος πολλές εκπλήξεις περιμένουν το κοινό!

Μαζί της θα είναι:
Κιθάρα ακουστική : Tάκης Μπουρμάς
Κιθάρα : Γιάννης Ακτύπης
Μπάσο : Πέτρος Βασειλιάδης
Κρουστά: Βασίλης Κατσαμπέλας

✔ Η ΕΙΣΟΔΟΣ θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

• Info:
DIVERS CLUB CAFE
Nέα Μάκρη Μιαούλη 1, Ζούμπερι
☎ 22940 97477

Σχετικοί σύνδεσμοι:
https://www.facebook.com/pages/Anna-BourmaΑΝΝΑ-ΜΠΟΥΡΜΑ/110340599050364?directed_target_id=0
http://www.youtube.com/watch?v=sZxywKeUwR0
http://www.youtube.com/watch?v=MuQE2BDtR1Y

Leave A Response »

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος και όχι bot *