2η καλοκαιρινή κλήρωση βιβλίων

Άνεμος Magazine 23/07/2013 0

2 klirosi

2η καλοκαιρινή κλήρωση βιβλίων

Το «Άνεμος magazine» άμεσα συνδεδεμένο με την «άνεμος εκδοτική» διοργανώνει την δεύτερη καλοκαιρινή κλήρωση 3 αντιτύπων του 6ου βιβλίου (μυθιστορήματος) του Γιάννη Φιλιππίδη με τίτλο «Λούσιfair, η βασίλισσα της Κυψέλης», που κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τον «Άνεμο».

✔ Ακολουθήστε τα τρία βασικά βήματα για να ‘ναι έγκυρη η συμμετοχή σας.
• Κάντε like στην επίσημη Σελίδα του «Άνεμος magazine» στο facebook:
https://www.facebook.com/Anemos.Magazine
• Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει like στην επίσημη Σελίδα της «Άνεμος εκδοτική, εδώ:
https://www.facebook.com/anemos.ekdotiki.gr
και προαιρετικά στην επίσημη Σελίδα του βιβλίου:
https://www.facebook.com/Lousifair.Anemosekdotiki
• Στείλτε ένα μήνυμα στο μέιλ του περιοδικού anemos.magazine@gmail.com γράφοντας στον τίτλο του μηνύματος τη λέξη «Λούσιφερ» ή «Λούσιfair«, μη παραλείποντας να στείλετε στο μέιλ, ολόκληρο το ονοματεπώνυμό σας στα ελληνικά, πλήρη διεύθυνση, ταχυδρομικό κώδικα, πόλη κι ένα τουλάχιστον τηλέφωνο άμεσης επικοινωνίας μαζί σας.

• Έγκυρες, θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που θα σταλούν από απόψε Τρίτη 23/07 ως και την Δεύτερα 29/07.  Η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά και οι τρεις τυχεροί/ες, θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους.

✔ οπισθόφυλλο:
«Τα χρόνια της κρίσης βρίσκουν την ανυπόταχτη Λουκία, από μαμά β.π. πίσω στην αστική ζώνη, σ’ ένα από τα πιο καλοφωτισμένα σημεία της Κυψέλης.
Τι κάνει εκεί; Φωτίζει η ίδια σε θέση μάχης με την επιμονή και την αντοχή, που ’χει αυταπόδεικτες σαν αρχές, η επαγγελματική παρουσία της εκεί. Ήμαρτον, Κύριε, η δύσκολη εποχή, τη βρίσκει στα πάνω της. Τώρα ήτανε να γίνει κι αυτό; Επαναφέρουν κι ενέργεια 25χρονης μια πετυχημένη βλεφαροπλαστική και κάτι-μερικές ενέσεις μπότοξ σε μια κυρία, που ’χει τσαλαπατήσει μόλις την πέμπτη της δεκαετία; Πλάι της, η μπουρδελίστ μάμα Σόφη και η Ρωσοπόντια κοπέλα Λαρίσα.
Τρεις γυναίκες –παντού οι γυναίκες, πάντα οι γυναίκες εν αρχή– θα προτάξουν τα καλοστεργιωμένα στήθη τους, την «Περήφανη Ελλάδα», το κατάστημα που θα τις σώσει από το τέλμα της δικής τους κατατονίας, που νισάφι πια δηλαδή, λίγη παραπάνω δράση, παρακαλώ.
Και θα βάλουν όλες τους ένα χεράκι, να σηκώσουν ξανά στα πόδια του τον άντρα του σπιτιού, που ’χει βουλιάξει στα δικά του καταθλιπτικά. Η Λούσιφερ –το χαϊδευτικό της στη γειτονιά– θα ξαναπιάσει η ίδια, αυτή τη φορά εκείνον από το χέρι, να τον ξαναφέρει στη ζωή, όπως έκανε κι αυτός από τη μεριά του, δώδεκα χρόνια πριν.
Κι ο καθένας στη δική του στιγμή, θα βρει από την αρχή τον τρόπο, να δρα, να αντιστέκεται, μαθαίνοντας ξανά τον τρόπο, πώς να χαμογελάει…»

✔ σελ.: 312 – σχήμα: 12×22 cm
τιμή από τον άνεμο και όλα τα άμεσα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία (-10%): 11,90€ με ΦΠΑ

• Η επίσημη Σελίδα του συγγραφέα:
https://www.facebook.com/Yannis.Filippidis.anemosekdotiki

https://www.facebook.com/Lousifair.Anemosekdotiki?fref=ts

Για οποιαδήποτε απορία, πληροφορία ή διευκρίνιση, επικοινωνείτε καθημερινά με τον «Άνεμο» από τις 10 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι στο 210 82 23 574.

Leave A Response »

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος και όχι bot *