1η καλοκαιρινή κλήρωση βιβλίων

Άνεμος Magazine 18/07/2013 0

1 klirosi

Το «Άνεμος magazine» άμεσα συνδεδεμένο με την «άνεμος εκδοτική» διοργανώνει την πρώτη καλοκαιρινή κλήρωση 3 αντιτύπων του μυθιστορήματος της Κατερίνας Ανδρικοπούλου με τίτλο «Το καλοκαίρι της νύφης», που κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τον «Άνεμο».

✔ Ακολουθήστε τα τρία βασικά βήματα για να ‘ναι έγκυρη η συμμετοχή σας.
• Κάντε like στην επίσημη Σελίδα του «Άνεμος magazine» στο facebook:
https://www.facebook.com/Anemos.Magazine
• Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει like στην επίσημη Σελίδα της «Άνεμος εκδοτική, εδώ:
https://www.facebook.com/anemos.ekdotiki.gr
• Στείλτε ένα μήνυμα στο μέιλ του περιοδικού anemos.magazine@gmail.com γράφοντας στον τίτλο του μηνύματος τη λέξη «Καλοκαίρι», μη παραλείποντας να στείλετε στο μέιλ, ολόκληρο το ονοματεπώνυμό σας στα ελληνικά, πλήρη διεύθυνση, ταχυδρομικό κώδικα, πόλη κι ένα τουλάχιστον τηλέφωνο άμεσης επικοινωνίας μαζί σας.

• Έγκυρες, θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που θα σταλούν από απόψε 18/07 ως και την Πέμπτη 25/07.  Η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά και οι τρεις τυχεροί/ες, θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους.

✔ οπισθόφυλλο:
Μια μικρή ιστορία. Η ιστορία μιας νύφης που δεν έχει γίνει ακόμα νύφη, αλλά το σκέφτεται. Να παντρευτεί; Να πηδήξει απέναντι; Να γυρίσει σελίδα; Ν’ αλλάξει κεφάλαιο; Τι να κάνει; Και αν από νύφη γίνει νύμφη; Αν δεν βγάλει φτερά και αν δεν πετάξει σαν πεταλούδα; Τι γίνεται τότε;
Τι είναι ο γάμος; Τι σημαίνει αυτή η απόφαση;
Μια ιστορία για τους μήνες που κυλούν και που ίσως καταλήξουν σ’ έναν γάμο. Ευτράπελα, αγωνίες, ανησυχίες, κατάθλιψη, υστερίες, κλάματα. Μια θύελλα συναισθημάτων που σιγά-σιγά δαμάζονται.
Ένα οδοιπορικό γεμάτο χιούμορ, εσωτερικές ανησυχίες, πολυεθνικές ιστορίες, ευτράπελα και γέλιο πριν και λίγο μετά το πανδαιμόνιο ενός γάμου.

• δείτε περισσότερα για το βιβλίο και τη συγγραφέα, εδώ:
http://www.anemosekdotiki.gr/pezografia/to-kalokairi-tis-nufis.html
http://www.anemosekdotiki.gr/syggrafeis/pezografia/katerina-andrikopoulou.html

Για οποιαδήποτε απορία, πληροφορία ή διευκρίνιση, επικοινωνείτε καθημερινά με τον «Άνεμο» από τις 10 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι στο 210 82 23 574.

Leave A Response »

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος και όχι bot *